BREZPLAČEN POSVET >

Vinilne talne obloge | Vinil | PVC | LVT

PVC in LVT, ali z drugo besedo vinilne talne obloge, so prava rešitev za prostore, kjer je načrtovana velika obremenitev. Njihova prednost je v tem, da so okolju in človeku prijazne, saj ne vsebujejo ftalatov. Poleg tega imajo v sebi biološka mehčala in vrsto prednosti, ki naredijo strukturo vinilnih talnih oblog trajnejšo.

Primerne so za vsako stranko, saj so na voljo v različnih dimenzijah, oblikah, barvah in debelinah. Njihova glavna prednost se skriva tudi v različnih možnostih načina polaganja. Poleg tega so enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Primerne so za talno ogrevane prostore, njihova namembnost pa je vsestranska (tako za obremenjene kot za neobremenjene prostore).

Debelina LVT plošče ima zelo širok razpon. Ta se giba med 2,5 do 10 mm. Polaga se jih plavajoče ali na lepilo. Sestavljene so iz več plasti in sicer iz osnovne plasti, stabilizacijskega sloja, obrambnega, dekorativnega in higienskega sloja, ki je še posebno primeren za ljudi z alergijami, saj deluje antibakterijsko. Stranke lahko izbirajo med ploščami pravokotne oblike ali kvadratne oblike, slednje pa so dobavljive v več formatih. Tovrstna talna obloga je izredno vzdržljiva na vlago, vremenske vplive ali razne mehanske poškodbe.

Vinilne talne obloge so priljubljena izbira za modernejše domove, saj dajejo dovršen estetski videz doma. Poleg cenovne ugodnosti so tudi zelo odporne, zato stroškov vzdrževanja skoraj ni. Ponujajo razne imitacije lesa, kamna ali keramike, zato se skladajo z vsemi okusi. Za vse ekološko ozaveščene stranke so te talne obloge primarna izbira, saj pripomorejo k boljši kvaliteti zraka, manjši uporabi detergentov (zaradi enostavnega čiščenja) in manjši porabi vode.

Za vse dodatne informacije in pomoč pri izbiri PVC talne obloge, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem podali svoje mnenje in strokovne nasvete.
Pri našem delu stavimo na osebni pristop, kar naše stranke še posebej cenijo, zato se vam vedno posvetimo in tudi pomagamo z nasveti.

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>