BREZPLAČEN POSVET >

Polaganje talnih oblog

Iščete primerno talno oblogo, ki bo zasijala v skladu z vašim domom? Naši svetovalci so pravi naslov za vas. Storitve, ki jih ponuja naše podjetje, so zasnovane z enim samim ciljem in to je zadovoljstvo naših strank. Pestra paleta talnih oblog, ki jih odlikuje skupna karakteristika kakovosti, je dodana vrednost dolgoletnih izkušenj naših zaposlenih, ki so se na svojem področju skozi leta dela izkazali kot poznavalci in strokovnjaki na svojem področju. S pomočjo znanja naše ekipe in dodelanih izdelkov, bo vaš dom zasijal v popolnosti, talne obloge pa bodo vanj vnesle toplino. V primeru naročila poskrbimo tudi za hitro dostavo, ki vam bo olajšala delo. Naša ekipa poskrbi za polaganje katerekoli talne obloge.

Med naše storitve sodijo dobava in polaganje vse vrst lesenih talnih oblog, PVC talnih oblog, LVT vinillaminatov, plut, tekstilnih oblog, zaključnih letev, ALU profilov, zaščitnih podlog za pod stole iz polikarbonata, odstranitev in odvoz obstoječe talne obloge, izdelava slepega poda in parne zapore, izsuševanje prostora in kondenzacijsko izsuševanje, obnova obstoječega parketa in njegovo brušenje, pomoč pri izbiri primernega laka ali olja za vaš parket ter lakiranje/oljenje parketa, dobava in polaganje izravnalne mase in popravilo estriha.

Z vami že 50 let

Za vrhunsko opravljanje storitev, se specializiramo že 50 let. Stranke, ki se vedno znova vračajo k nam, so dokaz našega znanja in želje po tem, da stranke v svojem domu zaživijo v vsej polnosti, ki jo ta ponuja. Talne obloge, ki jih polagamo, se tekom let ohranjajo, zato bodo služile tudi vašim prihodnjim generacijam. Talna obloga je dolgoročna investicija, ki bo vaš sopotnik v vsakodnevnem življenju, zato se resnično posvetimo vašim željam in potrebam, poleg tega pa pridemo tudi na brezplačen ogled ter vam pripravimo cenovno ugodno ponudbo. Posvetujte se z nami in sebi ter svojemu domu ponudite le najboljše.
Pri našem delu stavimo na osebni pristop, kar naše stranke še posebej cenijo, zato se vam vedno posvetimo in tudi pomagamo z nasveti.

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>