BREZPLAČEN POSVET >

Nautic parket

Če si že od nekdaj želite v svoji kopalnici čutiti pridih narave in vanjo vnesti toplino, je na trgu končno rešitev tudi za to. Nautic parket je najboljša izbira lesene talne obloge, ki jo brez skrbi lahko polagate tudi v kopalnico. Ta ji bo prinesla moderen videz, njene prednosti pa se skrivajo v izjemni trpežnosti in dolgi življenjski dobi kljub klimatskim razlikam, ki jim je izpostavljena.

Deščice nautic parketa imajo posebno izdelane profile žlebov. Iz tega razloga so primerna izbira tudi za savne ali bazene ter vse prostore, v katerih je prisotno veliko vlage. Vezivo za položene ploščice je tesnilna masa, ki je črne, sive ali bele barve. Maso nanesemo na podlago v žleb. Glavna prednost nautic parketa se skriva v njegovi gostoti lesa. Pri polaganju tovrstnega parketa navadno uporabljamo tako imenovana PU lepila (dvokomponentna oz. enokomponentna poliuretanska lepila). Pred polaganjem je pomembno, da podlago dobro izravnamo in namažemo s PU premazom, saj tako lepilu omogočimo dober oprijem. Način na katerega ploščice med sabo zatisnemo, preprečuje vdor vode med njih. Parket je po polaganju potrebno premazati s posebnimi olji, ki so izdelana za preprečitev vstopa vlage.

Parket v kopalnici je potrebno vzdrževati na poseben način. Redno vzdrževanje, pod katerega štejemo prezračevanje prostora in redno brisanje, je nujno, če želimo, da parket ohranja prvotno obliko dolgo časa. Pri čiščenju je zaželeno, da se voda na parketu ne zadržuje dlje časa. Dvakrat letno, oziroma po potrebi, je priporočeno tudi dodatno oljenje parketa, za dosego obstojnosti.

Z vsemi vprašanji o polaganju parketa v vaši kopalnici, se posvetujte z našimi svetovalci. Ti vam bodo na podlagi dolgoletnih izkušenj in ustreznega znanja podali prave usmeritve, pomagali pa vam bodo tudi pri izbiri primernih dimenzij parketa. Odenite svoje kopalne prostore v naravne tone in tako vaš dom naredite modernejši in estetsko dovršen.
Pri našem delu stavimo na osebni pristop, kar naše stranke še posebej cenijo, zato se vam vedno posvetimo in tudi pomagamo z nasveti.

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>