BREZPLAČEN POSVET >

Francoska ribja kost Chevron


Navdihnjen s čarobnostjo preteklosti, ustvarjen za prihodnost

Parket Chevron eden najžlahtnejših parketnih vzorcev, ki je v zadnjih letih med notranjimi oblikovalci in sodobnimi opremljevalci pridobil izjemno priljubljenost in se tako razvil v absolutni trend.

Prostorski učinek talnih oblog

Modeli parketov, ki so na voljo v dveh čudovito uravnoteženih dimenzijah z različnimi koti, se odlično odrežejo. Ne samo v klasičnih sobah, ampak tudi v modernem okolju se ta vrsta lesenih talnih oblog odlikuje s prefinjenim linearnim, geometrijskim slogom, ki vam daje iluzijo več prostora. Tako so tudi manjši prostori videti bolj prostorni. Z izbranimi, plemenitimi vrstami lesa v različnih sortiranjih, ujemanju, naravnih barvah in površinskih obdelavah lahko dosežete edinstvene učinke in vedno uživate v Chevronu na različne načine, odvisno od vaše izbire. Parketne letve so na koncih zožene in nameščene pod kotom 45° ali 60° drug na drugega. Nastali vzorec deluje še bolj dinamično kot klasična različica ribja kost in je še posebej učinkovit v velikih prostorih.
Pri našem delu stavimo na osebni pristop, kar naše stranke še posebej cenijo, zato se vam vedno posvetimo in tudi pomagamo z nasveti.

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>