BREZPLAČEN POSVET >

Parketarstvo Bambič

Že vrsto let se ukvarjamo s polaganjem parketa in drugih talnih oblog. Začetki družinskega podjetja segajo v leto 1968, ko je Ivan Bambič st. pridobil dovoljenje za izvajanje parketarskih in mizarskih storitev. Kot ustanovitelj uspešnega družinskega podjetja, je le tega vodil vse do leta 2011. Njegovo vlogo sta prevzela sinova, ki tradicijo družine na poslovnem področju uspešno nadaljujeta in nadgrajujeta. 50 letno obdobje pridobivanja izkušenj in ustreznega znanja, zaposlene parketarstva Bambič uvršča med strokovnjake na svojem področju.

Veliko število zadovoljnih strank, ki se vedno znova vračajo k nam, je več kot očiten dokaz, da delamo dobro. Stranke naše storitve cenijo, ker je naš primarni cilj zadovoljiti njihove potrebe. Iz tega razloga se popolnoma posvetimo njihovim željam in jim na podlagi teh nudimo nasvete za lažjo odločitev pri izbiri ustrezne talne obloge, ki bo skladna z njihovimi domovi. Osebni pristop in popolna posvetitev stranki nas uvrščata med cenjena podjetja, ki se ohranjajo na trgu že vrsto let. Ponudba naših izdelkov in storitev je široka in obsega vse od svetovanja do polaganja talnih oblog. Tako celostno poskrbimo za podobo tal vašega doma.

Vizija našega podjetja se nanaša na ustvarjanje dolgoročnih in kakovostnih odnosov s strankami, ki temeljijo na zaupanju in obojestranski poštenosti. Še naprej si želimo ohranjati sloves zanesljivega, kvalitetnega in doslednega podjetja, katerega storitve so na nivoju svetovnih standardov kakovosti. Gradimo tudi na dobrih odnosih znotraj podjetja, saj svoje zaposlene cenimo, spoštujemo in nagrajujemo za njihov trud in znanje. Svoje znanje bogatimo z vsakodnevnim učenjem in pridobivanjem dodatnih izkušenj, skozi katere rastemo kot skupnost in le tako lahko našim strankam ponudimo najboljše. Sledimo trendom na področju naše panoge, hkrati pa smo tudi naravi prijazno podjetje. Z uporabo okolju prijaznih olj in lakov skrbimo za zdravje svojih strank in zaposlenih, s tem pa tudi ohranjamo ekološko ozaveščenost.
Pri našem delu stavimo na osebni pristop, kar naše stranke še posebej cenijo, zato se vam vedno posvetimo in tudi pomagamo z nasveti.

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>