BREZPLAČEN POSVET >

Dvoslojni parket

Parket se že vrsto let kaže kot odlična izbira talne obloge za razne načine uporabe. Toplina, ki jo nudi vašemu domu ter dolga življenjska doba, sta gotovo dve glavni prednosti, ki jih ta ponuja. Glede na to, da je ponudba parketa na trgu velika, gotovo vsak najde pravega za svoje potrebe.

Dvoslojni parket je primerna izbira za domove s toplovodnim talnim ogrevanjem. Naša ponudba obsega dvoslojne parkete različnih dimenzij in iz različnih vrst lesa. Deščice parketa so širine od 70 do 120 mm, dolžine pa od 490 do 1200 mm.  Sestavljen je iz dveh slojev lesa. Zgornji sloj je iz plemenite drevesne vrste, medtem, ko je spodnji-nosilni sloj iz vezane plošče, smreke, breze, HDF plošče...., njegova naloga pa je zagotavljanje stabilnosti. Debelina zgornjega sloja se giba med 3 in 6 mm. 

Dvoslojni parket se na tla lepi. Površina parketa je lahko fino brušena ali krtačena. Stranka glede na želen videz parketa izbere tudi med lakiranim ali oljenim dvoslojnim parketom. V primeru uporabe UV laka, parket pridobi na odpornosti proti obrabi. V primeru lokalnih poškodb, ga je možno pobrusiti in ponovno polakirati, da se poškodba skrije. Robovi, so glede na strankine želje ali potrebe, lahko ostri ali rahlo zaobljeni.

Priporočamo, da v primeru lepljenja dvoslojnega parketa, le tega prepustite strokovnjakom. Glede na to, da ga je potrebno montirati na tla s toplovodnim talnim ogrevanjem, je med lepljenjem parketa potrebno upoštevati navodila za polaganje parketa in režime ogrevanja.

Ekipa naših svetovalcev vam bo z veseljem pomagala pri izbiri primerne vrste lesa, ki se bo skladala tako z estetskim videzom vašega doma, kot tudi s toplovodnim talnim ogrevanjem. Poleg tega vam parket tudi pripeljemo na dom, naši izkušeni strokovnjaki pa bodo poskrbeli, da bo parket na vaših tleh zasijal v vsej svoji lepoti.
Pri našem delu stavimo na osebni pristop, kar naše stranke še posebej cenijo, zato se vam vedno posvetimo in tudi pomagamo z nasveti.

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>