BREZPLAČEN POSVET >

Trislojni, panelni parket

DSC00192
V primeru, da potrebujete parket za polaganje v večjih objektih, a kljub temu želite ohranjati toplino v prostoru in najti primerno cenovno ugodno rešitev, je troslojni ali panelni parket prava izbira za vas. Njegova glavna prednost se skriva v različnih širinah in dolžinah, zato lahko dosežemo idealen površinski učinek. Je izjemno trpežen in ima dolgo življenjsko dobo.

Troslojni ali panelni parket je sestavljen iz treh plasti lesa. Zgornji sloj je debel od 2,5 do 5 mm, zanj pa se zaradi večjih obremenitev izbira trpežnejša domača ali tropska vrsta lesa. Za srednji sloj se uporabljajo mehkejše drevesne vrste, medtem, ko je za spodnji sloj priporočljivo, da je enake ali podobne vrste kot zgornji sloj.  Zgornja plast parketu daje izgled, srednja in spodnja pa služita kot element stabilnosti. Vse tri plasti so med seboj zlepljene z ekološkimi lepili, ki troslojni parket uvršča med ekološko prijazne produkte. Obdelava zgornjega sloja je možna z laki ali olji, ti pa dajejo parketu zaključni videz, primeren za vsak okus.

Montaža panelnega parketa se izvaja na suhi, ravni in očiščeni podlagi. Polaganje parketa je možno plavajoče-na klik, ali klasično polaganje parketa z lepljenjem po celotni površini.

Panelni parket je primeren tudi za talno ogrevane prostore. 
Veliko število nanosov laka ga uvršča med odpornejše parkete.

Za vse dodatne informacije o pravi izbiri, kontaktirajte naše svetovalce, ki vam bodo na podlagi dolgoletnih izkušenj pomagali najti primeren parket glede na vaše pogoje, želje in potrebe.
Pri našem delu stavimo na osebni pristop, kar naše stranke še posebej cenijo, zato se vam vedno posvetimo in tudi pomagamo z nasveti.

ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NAS POKLIČITE ALI NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE >>